Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet24 Poker Fødselsdags Freeroll

Stort tillykke med de 11 år til Bet24! Og tillykke med tilladelsen fra den danske Spillemyndighed.

Hos Bet24 fejrer de i denne uge deres 11 års fødselsdag – i dag med en fantastisk, gratis freeroll for alle deres kunder. I denne freeroll har de tilføjet 101 x $10+1 billetter, hvilket betyder, at den samlede præmiepulje er på $1111. Du kan altså få din del af $1111 helt gratis bare ved at spille poker på Bet24 Poker.

Spil gratis poker på Bet24 Poker og få din del af $1111 her!

Bet24 Poker Fødselsdags Poker Freeroll

Kom og fest sammen med Bet24 Poker og få chancen for at vinde din $11-billet helt gratis. Se efter turneringen i poker-klienten: “Happy birthday Bet24”. Turneringen spilles tirsdag 28. februar 2012.

Spil gratis poker på Bet24 Poker og få din del af $1111 her!

Bet24 Poker Freeroll

Bet24 Poker Tilbud

Bet24 Poker afholder mange gode turneringer og freerolls af høj værdi for spillerne. Er du ny kunde, kan du også få en 100% velkomstbonus op til 6000 danske kroner. Bonussen udbetales i portioner af $20. Alt, du skal gøre, er at spille poker og optjene det krævede antal Player Points. Du får automatisk sat $20 ind på din pokerkonto, hver gang du optjener 300 Player Points.

Hent din Bet24 Poker velkomstbonus nu!

Velkomstbonussen er i henhold til Bet24s standardregler, regler og vilkår og “single-account policy”. Det er ikke muligt at have mere end én aktiv bonus løbende, hvilket vil sige, at en eventuel anden bonus vil blive sat i kø. Bemærk, at man ikke kan benytte hidtidigt optjente Player Points til at fritspille denne eller andre bonusser. Man må optjene sine Player Points efter at have foretaget det indskud der aktiverer bonussen. Man har maksimalt 90 dage til at fritspille bonussen, bonussen bliver udbetalt i portioner af $20. $20 per 300 Player Points.

Sådan optjenes Player Points i Cash Games:

Player Point optjenes ved at spille Cash Games for rigtige penge (ikke fiktive penge). Man optjener 3.6 Player Point for hver $1 raked i potten. Spillere som ikke bidrager med penge til potten modtager ikke Player Points.

Sådan optjenes Player Points i Turneringer:

Man bliver tildelt 3.6 Player Points for hver $1 man betaler i turnerings-fee. Hvis man f.eks. spiller en turnering med buy-in på $20+2 får du 7.2 Player Points (2×3.6).

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.