Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe Poker Vind Superliga Billetter

Betsafe Poker giver dig spændende og sjove kampagner hver måned for alle spillere uanset niveau. Præmierne strækker sig fra alt fra penge og gaver til live event pakker i mange forskellige giveaway og race kampagner. Lige nu tilbyder Betsafe Poker dig chancen for at vinde VIP billetter til Superligakampe, og der er mere end 50 billetter i præmiepuljen! Foruden alle de fantastiske præmier, giver Betsafe Poker også deres loyale spillere ekstra incitament til at spille hos dem: Få op til 40% månedlig Cash Back i deres Cash is King VIP program.

Besøg Betsafe Poker og deltage i konkurrencerne om Superliga VIP biletter!

Betsafe Poker Turneringsoversigt

Betsafe Poker Superliga VIP Turneringsoversigt

Poker Turneringsregler

Ingen Superliga billetter kan ombyttes til kontanter eller billetter til en anden kamp. For at modtage billetterne skal spilleren informere Betsafe om 1) Fuldt navn, 2) Adresse, 3) E-mail, 4) Telefonnummer, mindst 5 hverdage før fodboldkampen for at modtage billetterne til tiden. Billetter, der ikke indløses, mistes. Turneringerne koster $1,20 at deltage i, hvoraf $1 går til præmiepuljen og vil blive distribueret som rejsepenge. Betsafe garanterer $100 i rejsepenge til førstepladsen i hver turnering. Hvis præmiepuljen overgår de $100 garanteret, så modtager andenpladsen også rejsepenge op til $100. Det er spillerens eget ansvar at arrangere rejse til og fra eventen. Hvis ingen rejsepenge vindes, falder denne udgift alene på spilleren. Denne kampagne er kun tilgængelig for spillere, der spiller på Betsafe fra en dansk IP-adresse.

Spil på Betsafe Poker nu!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.