Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Gratis Pokerturneringer Hver Dag I December

Den gode gamle julesang: “Julen varer længe…”, men med tilføjelsen: “og koster Danske Spil Poker mange penge…”. Danske Spil Poker vil ikke stå tilbage for nogen og finder det ganske sandsynligt, at de kan tilbyde dig årets absolut mest indbringende julekalender. December måned er propfyldt med julekalendere, men det er altså de færreste, der er proppet med kølige kontanter. Danske Spil Poker har fundet en stor sæk med penge, og dem giver de væk i en lind strøm. Det sker hver eneste aften i en gratis turnering. Den hedder pokerjulekalenderen og spilles hver aften helt frem til jul klokken 20:00!

Spil med i Danske Spil Pokers gratisturneringer!

Så hvorfor ikke straks åbne dagens låge og se, hvor mange penge du kan vinde i aften. Der er et forskelligt beløb hver aften, men tro os, når vi siger: Der er virkelig er noget at komme efter!

Danske Spil Pokers gratisturneringer

Er du dygtig og heldig, så kan du roligt tage spenderebukserne på. Der er rigeligt til både at give dig selv, din familie og venner EKSTRA store gaver i år. Sådan finder du dagens julekalenderturnering

Log ind på Danske Spil Poker eller åben en konto, hvis du er ny spiller!

Åben turneringslobbyen og klik på fanebladet ’Freeroll’. Tilmeld dig turneringen Pokerjulekalenderen klokken 20:00

Få en gratis gave hver dag i Danske Spil Pokers julekalender

Danske Spil Poker er kommet i julestemning, og derfor får du en gratis daglig gave. Du skal bare logge ind for at få den. Du kan få Kindles, kontanter, Sony hovedtelefoner og bonusser. Der er masser af gaver i vente på Danske Spil Poker. Bag hver låge i din adventskalender finder du en gratis gave! Log ind og åbn lågen på din konto før midnat hver dag for at få den. Så enkelt er det.

Af og til er en gave bare ikke nok! Så derfor kan du vinde et ubegrænset antal gaver! Du kan begynde at samle på gaver allerede i dag. Se her hvad du kan vinde i dag. Du skal bare logge ind for at få en gratis gave. Hvis du vil have flere, skal du bare spille som normalt og vente på at gaverne strømmer ind på kontoen.

Log ind på Danske Spil Poker og få en gratis gave!

For at deltage i “Min adventskalender”-kampagnen skal du have en konto med rigtige penge. Din daglige gratis gave vil blive krediteret din konto hver dag senest kl. 12.00. Hvis du ønsker mere information om præmierne, skal du gå til “Kampagner” og finde kampagnesiden for “Din adventskalender” i klienten. Du skal gøre krav på den daglige gratis præmie senest hver dag kl. 23.59. Du giver afkald på ikke-sete præmier. Du får automatisk en gratis præmie hver dag. Derudover kan du samle point for at få endnu flere præmier. Pointkravet for at få en ekstra præmie bestemmes i henhold til din loyalitetsstatus pr. 00.01 hver dag i løbet af kampagneperioden.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.