Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Via Unibet Pokers Poker Club tilbydes alle pokerspillere op til 30% i rake back. Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig og spille poker for rigtige penge på Unibet Poker, og så er du en del af Unibet Poker Club!

Besøg Unibet Poker og læs mere om deres eksklusive Poker Club her!

Hvordan fungerer Unibet Poker Club?

Når du spiller poker for rigtige penge hos Unibet Poker, giver de dig VIP point, og din bonus afhænger af, hvor mange du har tjent hver uge fra mandag til søndag. Du får automatisk din bonus fra den forrige uge hver mandag, men hvis du virkelig ikke kan vente (og er på Gold-niveau eller derover), kan du omveksle dine VIP point til kontanter når som helst! Klik blot på knappen ‘Poker Club’ i pokersoftwaret og følg instruktionerne. Se listen over niveauer og deres fordele på Unibet Pokers hjemmeside.

Besøg Unibet Poker og se niveauer og fordele her!

Unibet Poker - Poker Club

Spørgsmål og Svar / Unibet Pokers Poker Club

Hvordan tjener jeg VIP point?

Fra 12. februar 2012 tjener du 10 VIP point for hver US dollar, du genererer i rake eller turneringsgebyrer. Det er det hele!

Hvad kan jeg benytte mine VIP point til?

VIP point kan benyttes som buy-in til de fleste turneringer. Du kan også benytte dem i Unibet Shop, der er tilgængelig indefra softwaret ved at klikke på knappen ‘Shop'! Hvert VIP point, der benyttes på turneringer og i shoppen, er 0,005 USD værd (en halv USD cent).

Hvor kan jeg se min VIP point balance?

Du kan se din VIP point balance øverst til højre i pokersoftwaret. Du kan følge din udvikling ved at klikke på knappen ‘Poker Club' i pokersoftwaret.

Hvordan får jeg min kontante bonus?

Hvis du er på Gold-niveau eller højere, vil din kontante bonus automatisk blive udbetalt hver mandag og din point-balance automatisk blive reduceret, selvom du altid også kan omveksle når som helst. Klik blot på knappen ‘Loyalitet' i softwaret og følg instruktionerne.

Hvad er bonuspoint?

Bonuspoint gives i løbet af kampagner og til specifikke loyalitetsgrupper som ekstra point udover dem, du tjener når du spiller. De kan ikke omveksles til kontanter, men du kan benytte alle VIP point du har i Unibet Shoppen, eller du kan benytte dem til turneringer i softwaret.

Udløber mine VIP point?

Dine VIP point udløber automatisk efter 180 dages inaktiv konto.

Læs mere om Unibet Pokers Poker Club!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.