Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Du er igen en af de udvalgte, der ved at læse med her får udleveret kodeordet til en af de særlige poker freerolls, som Danske Spil Poker kalder ‘Søndagshyggeren'. Så er ingen grund til, at du skal kede dig på en søndag eftermiddag. Præmiepuljen er på 2000 kr., hvoraf 1000 kr. går til vinderen. Kodeordet er hemmeligt, så husk, at du kun med dine nærmest venner, så der ikke kommer alt for mange med til denne poker freroll!

Vær med i Danske Spils søndags poker freeroll!

Danske Spil Poker har i øvrigt poker freerolls HVER DAG, hvor det er helt gratis at deltage. Se alle poker freerolls her, men find poker freeroll kodeordet her!

Hemmeligt kodeord til Danske Spils Poker freerolls

Søndagshyggeren spilles i eftermiddag, søndag klokken 16:00. Du skal bruge kodeordet 123ABC for at registrere dig. Bemærk, at det næsten er det samme som sidste søndag! Men DET ER IKKE HELT DET SAMME poker freeroll kodeord. Der er åben for registrering fra kl. 9:00 her:

Vær med i poker freerolls på Danske Spil denne søndag!

Forleden dag fandt vi forøvrigt denne reklame for Danske Spil Poker, der er ret underholdende:

Spil gratis med om 2.000 kroner i Søndagshyggeren

Der er ikke længere nogen grund til at kede dig søndag eftermiddag, når du er en af de heldige, som har fået kodeordet til den særlige turnering,  “Søndagshyggeren”, som Danske Spil Poker kalder den. Søndagshyggeren spilles om søndagen klokken 16:00, men man skal bruge et kodeord for at være med. Søndagshyggeren er en gratis turnering, der adskiller sig på en række områder.

1. Turneringen er en turboturnering med 6 minutters levels, så du skal ikke bruge hele søndagen på at vinde.

2. Vinderen af turneringen får halvdelen af præmiepuljen og resten af præmiepuljen fordeles efter den normale præmieudbetalingsstruktur. Der er altså altid 1.000 kroner til vinderen!

3. Kun spillere, der kender kodeordet, kan spille. Kodeordet sendes pr. mail til udvalgte kunder søndag morgen.

Hvis du ikke har modtaget kodeordet til turneringen, så fortvivl ej. Kodeordet uddeles tilfældigt, så måske er det dig, der er heldig næste gang. Du kan jo også altid kigger forbi www.pokertidende.dk for at se, om vi har offentliggjort kodeordet. Bemærk, at det kun er kunder der har afgivet permission til at modtage pokermails, der kan få tilsendt kodeordet. Er du i tvivl om du har afgivet permission, så kan du tjekke det på ’min side’ under ‘nyheder', når du er logget ind på danskespil.dk

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.