Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så er der snart spillet 100 mio. hænder på Unibet Poker, og det skal fejres. Du kan vinde 1.000.000 EUR på bare en hånd. Samtidig kan du lige nu få 100 kr. helt gratis uden krav om indskud:

Snup Danmarks største no deposit poker bonus på Unibet!

Der er altså snart spillet 100 millioner pokerhænder på Unibet Pokers nye klient, der blev lanceret i marts – og det er de klar til at fejre med en masse præmier til jer! 

Vind 1.000.000 EUR med Unibet Poker

Unibet Poker startede allerede gavefesten ved hånd nr. 95.000.000, og præmierne vil fortsætte for hver 100.000 hænder, der spilles, indtil hånd nr. 105.000.000 er færdigspillet. Præmierne vil variere alt afhængige af hvilken Milestone, der er tale om. Alle spillere, der får kort i en Milestone, vil automatisk få en pengepræmie, som er individuelt fordelt baseret på deres aktivitet ved bordene målt på det gennemsnitlige antal gange, de har set et flop på det givet niveau igennem de sidste 60 minutter, inden Milestone hånden rammer.

Snup Danmarks største no deposit poker bonus på Unibet!

De vigtige ting:

– Milestone kampagnen er kun tilgængelig på cashspil bordene

– Jo højere stakes du spiller, jo større vil din præmie være

– Jo flere flops du er med i per bord en time før en Milestone rammer, jo større vil din præmie være.

– Jo flere borde du spiller, jo større chance vil du have for at ramme en Milestone

– Du kan vinde helt op til svimlende EUR 1.000.000, afhængige af hvilken hånd du vinder 100 millioner Milestone hånden med

Husk din poker no deposit bonus:

Snup Danmarks største no deposit poker bonus på Unibet!

Alle spillere, som får tildelt en hånd i cashspil spillet, også selvom de folder, når hånd nr. 100 millioner rammer vil automatisk få tildelt en €5.000 Freeroll billet – turnering vil starte den 4. januar kl. 17:00 CET.

Regler og vilkår for 100.000.000 hånden

Kampangnen er tilgængelig for alle spillere, når de spiller cash games. Startede ved hånd nummer 95.000.000 færdig spillet hænder, vil en præmie blive tildelt for hver 100.000 hænder indtil, Unibet Poker når hånd nummer 105.000.000. Alle spillere, som deltager i milepæl hånden vil blive belønnet ifølge deres multiplikator og hovedpræmien. En tæller vil være synlig i softwaren, som gør det muligt for spillerne, at se det nuværende antal af spillede hænder på siden. Milepæle hånd nummer gælder kun i cash games. Kun spillere der får tildelt kort i milepæle hånden vil blive belønnet. Når en milepæl hånd går igang vil bordet blive sat på pause, og en notifkation vil blive vist ved bordet. Alle spillere, som har fået tildelt kort ved bordet får en præmie. Beløbet vundet fra hovedpotten af hånden vil spillerne beholde. Opnår spilleren et tab under milepæl hånden vil dette ikke blive refunderet. Multiplikatoren vil ikke påvirke 100 millioner håndens bonus præmie. Milepæls præmierne for 100 millioner hånden vil blive krediteret inden for 86 timer efter hånden er spillet. Andre præmier vil blive krediteret til Unibet kontoen inden for en time efter milepæls hånden er spillet. Hvis der er flere vindere af en hånd (potten splittes), vil hovedpræmien blive delt i antal af vindere. Hvis der er flere vindere af 100 millioner hånden, vil bonus præmien (baseret på hånd kombinationen) ligeledes blive delt med antallet af vindere. En spiller betragtes som vinderen af en Milestone, hvis han vinder hovedpotten. Hovedpotten er den pot, som alle aktive spillere har bidraget til og derfor berettiget til at vinde, hvor en side pot er skabt. Unibet kan genoverveje en hånd, hvis der opstår tekniske problemer som medfører at tjenesten ikke er tilgængelig. Unibet Poker forbeholder os ret til at ændre kampagne til enhver tid. Generelle Unibet vilkår og betingelser er glædende.
I tilfælde af uoverensstemmelser eller afvigelser mellem den engelske version, og enhver anden sprogversion af disse vilkår og betingelser, er den engelske version gældende.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.