Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Et tilbagevendende spørgsmål på vores Poker Facebook-side er “Er der nogen, som har dagens kodeord til søndagshyggeren på DS?”. Eller “Hvem har dagens kodeord til søndagshyggeren på Danske Spil Poker?”. Det kan naturligvis også være andre varianter, men fælles for dem alle er, at man gerne vil have fingrene i det hemmelige kodeord til den gratis pokerturnering på Danske Spil Poker, Søndagshyggeren.

Søndag byder nemlig på en af nettets største gratis pokerturneringer, en såkaldt freeroll. Der er tale om Danske Spil Pokers Søndagshyggeren. I denne weekend er du en af de få, der kan indløse billet til turneringen.  Ku' du tænke dig dagens kode til Danske Spil Pokers freeroll, Søndagshyggeren? Led ikke længere for koden er lige nedenfor. Du kan være med i Søndagshyggeren, Danske Spil Pokers freeroll her:

Vær med i Danske Spil Pokers i dag!

Søndagshyggeren er en helt gratis pokerturnering med 2.000 kroner i præmiepuljen. Den er KUN åben for udvalgte kunder, der har modtaget kodeordet på mail eller her. Du skal naturligvis spille med klokken 16.00, og det kan du gøre med kodeordet ALLIN.

Lige nu kan du endda få 55 kr. helt gratis med pokerbonuskoden GRATIS55. Bonuskoden gælder til Danske Spil Poker.

I Søndagshyggeren er der i øvrigt 2000 kr. i præmiepuljen og blandt andet 1000 kr. til vinderen. Koden er hemmelig, så del den kun med dine nærmest venner!

Dagens kodeord til Søndagshyggeren er…

Søndagshyggeren spilles i dag klokken 16:00, og du skal benytte koden ALLIN at registrere dig. Der er åben for registrering her, og du kan gøre det nu:

Vær med i Danske Spil Pokers freeroll her!

Held og lykke ved bordet og rigtig go' søndag.

Mere om dagens kodeord til Søndagshyggeren

Nu er der ikke længere nogen grund til at kede dig i dag inden – i hvert fald ikke hvis du er en af de heldige, der har fået koden til den særlige turnering, Danske Spil Poker kalder Søndagshyggeren. Den spilles om søndagen klokken 16:00, og det er kun de spillere, der har fået tilsendt kodeordet pr. mail samme morgen, der kan deltage i løjerne. Søndagshyggeren er en gratis turnering, der adskiller sig på en række områder.

1. Turneringen er en turboturnering med 6 minutters levels, så du skal ikke bruge hele søndagen på at vinde.

2. Vinderen af turneringen får halvdelen af præmiepuljen og resten af præmiepuljen fordeles efter den normale præmieudbetalingsstruktur. Der er altså altid 1.000 kroner til vinderen!

3. Kun spillere, der kender koden til Søndagshyggeren, kan spille. Koden til Søndagshyggeren sendes pr. mail til udvalgte kunder søndag morgen.

Hvis du ikke har modtaget koden til dagens Søndagshyggeren, så fortvivl ej. Koden uddeles tilfældigt, så måske er det dig, der er heldig næste gang. Bemærk, at det kun er kunder, der har afgivet permission til at modtage pokermails, der kan få tilsendt kodeordet.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.