Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Søndagens tilbagevendende spørgsmål på vores Poker Facebook-side er “Hvem har søndagshyggeren kodeord?”. Eller “Hvem kan skaffe kodeordet til dagens Danske Spil Poker freeroll søndagshyggeren?”. Fælles for spørgsmålene er, at afsenderne gerne vil have fat i det hemmelige Søndagshyggeren kodeord. Deltage i Danske Spil Poker freeroll her:

Vær med i Danske Spil Pokers i dag!

Kender du Søndagshyggeren, ved du, at det er den gratis pokerturnering på Danske Spil Poker. Den kører hver søndag, og det er helt gratis at deltage. Men det kræver, at du har det hemmelig Søndagshyggeren kodeord. I denne weekend er du en af de få, der kan indløse billet til turneringen.  Ku' du tænke dig dagens kode til Danske Spil Pokers freeroll, Søndagshyggeren? Led ikke længere for koden er lige nedenfor.

Søndagshyggeren kodeord i dag

Du kan være med i Søndagshyggeren, Danske Spil Pokers freeroll her:

Vær med i Danske Spil Pokers i dag!

Søndagshyggeren er en helt gratis pokerturnering med 2.000 kroner i præmiepuljen. Den er KUN åben for udvalgte kunder, der har modtaget kodeordet på mail eller her. Du skal naturligvis spille med klokken 16.00, og det kan du gøre med kodeordet FOLD1 (dvs. fold1).

Lige nu kan du endda få 55 kr. helt gratis med pokerbonuskoden GRATIS55. Bonuskoden gælder til Danske Spil Poker. I Søndagshyggeren er der i øvrigt 2000 kr. i præmiepuljen og blandt andet 1000 kr. til vinderen. Koden er hemmelig, så del den kun med dine nærmest venner!

Dagens kodeord til Søndagshyggeren er…

Søndagshyggeren spilles i dag klokken 16:00, og du skal benytte koden FOLD 1 at registrere dig. Der er åben for registrering her, og du kan gøre det nu:

Vær med i Danske Spil Pokers freeroll her!

Held og lykke ved bordene og rigtig go' søndag.

Mere om dagens kodeord til Søndagshyggeren

Nu er der ikke længere nogen grund til at kede dig i dag inden – i hvert fald ikke hvis du er en af de heldige, der har fået koden til den særlige turnering, Danske Spil Poker kalder Søndagshyggeren. Den spilles om søndagen klokken 16:00, og det er kun de spillere, der har fået tilsendt kodeordet pr. mail samme morgen, der kan deltage i løjerne. Søndagshyggeren er en gratis turnering, der adskiller sig på en række områder.

1. Turneringen er en turboturnering med 6 minutters levels, så du skal ikke bruge hele søndagen på at vinde.

2. Vinderen af turneringen får halvdelen af præmiepuljen og resten af præmiepuljen fordeles efter den normale præmieudbetalingsstruktur. Der er altså altid 1.000 kroner til vinderen!

3. Kun spillere, der kender koden til Søndagshyggeren, kan spille. Koden til Søndagshyggeren sendes pr. mail til udvalgte kunder søndag morgen.

Andre gode søndagstilbud

Der er masser af andre gode tilbud at benytte sig af denne søndags, hvor der også er håndbold i VM 2017. Danmark møder Ungarn, og i den anledning er der også nogle ekstra gode tilbud. Se mere her:

Hvis du ikke har modtaget koden til dagens Søndagshyggeren, så fortvivl ej. Koden uddeles tilfældigt, så måske er det dig, der er heldig næste gang. Bemærk, at det kun er kunder, der har afgivet permission til at modtage pokermails, der kan få tilsendt kodeordet.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.