Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Livet er fuldt af gratis glæder, og det gælder ikke mindst hos Danske Spil Poker. Her er der nemlig hver dag året rundt Danske Spil Poker freerolls og den populære søndags freeroll, Søndagshyggeren (se koden længere nede i artiklen). Er du på jagt efter gratis pokerturneringer, så er Danske Spil Poker en oplagt destination. Lige nu kan du endda komme i gang med 55 kr. på husets regning:

Opret en konto på Danske Spil Poker og få 55 kr. gratis her

Her på siden skriver vi tit om poker freerolls, og det er meget tit, at det er Danske Spil Pokers turneringer vi taler om. Den mest populære af Danske Spil Poker freerolls er uden tvivl Søndagshyggeren. Det er en gratis pokerturnering, som kræver en adgangskode for at være med. Koden til Søndagshyggeren i dag er eksempelvis POKER. Når man har koden til Søndagshyggeren, så spiller man også gratis med i denne turnering.

Andre Danske Spil Poker freerolls end Søndagshyggeren

Søndagshyggeren er som nævnt uden tvivl  den af Danske Spil Pokers freerolls, der er allermest populær. Den kræver som sagt en kode, og der har da været perioder, hvor den ikke har været afholdt. Men er der ikke andre turneringer i ugens løb, som man kan spille med i gratis?

Jo selvfølgelig er der det! Danske Spil Poker vil gerne forkæle dig. Hver eneste dag året rundt finder du såkaldt gratis pokerturneringer. Som navnet udtrykker, er det pokerturneringer, hvor du kan vinde rigtige penge uden at risikere dine egne. Det lyder som en god fidus, og det er det faktisk også. Så hvad venter du på?

Opret en konto på Danske Spil Poker og få 55 kr. gratis her

Oversigt over Danske Spil Pokers freerolls

Spil, vind og ha’ det sjovt med Danske Spil Pokers mange daglige gratis turneringer. Hver eneste dag har poker room'et 4 faste freerolls:

Dag Tid Pris Præmiepulje
Hver dag 10:00 0 $20
Hver dag 15:00 0 $20
Hver dag 20:00 0 $50
Hver dag 22:00 0 $20

Hertil kommer den populære Søndagshyggeren, som afholdes hver søndag kl. 16.00. Denne poker freeroll kræver dog en kode, der først kendes dagen inden eller samme dag. Normalt sender Danske Spil Poker koden ud til en række af deres spillere, men du kan også finde den på vores Facebook-side Pokerkongen.

Sådan finder du de Danske Spil Pokers freerolls

Det er meget let at finde Danske Spil Pokers freerolls. Du kan følge denne trin-for-trin guide:

  • Log ind på Danske Spil Poker
  • Klik på ’Turneringer’
  • Klik på fanen ’Points/Gratis’
  • Find den ønskede turnering

Du kan også se det på dette billede:

Oversigt over danske spil poker freerolls

Nu skulle du være rustet til at komme i gang med at spille gratis pokerturneringer. Danske Spil er naturligvis blot et af stederne, hvor det er muligt at spille gratis. Vi anbefaler i øvrigt følgende to poker rooms, hvor der også uddeles gratis penge i pokerturneringer hver eneste måned:

Hold i øvrigt øje med siden her, hvor vi løbende vil afsløre koder til poker freerolls og andet godt til pokerspillere.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.