Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Unibet Poker - Gratis Poker PengeDer er en ny måde at spille online poker på – Unibet kalder den hurtig poker eller Fast Poker! Det eliminerer ventetiden, og hastigheder er sat op, så selvom du fold'er din hånd, er du stadig kun et sekund væk fra mere action! Lige nu kan du få EUR 10 i gratis poker penge bonus til at prøve Unibets Fast Poker. Læs mere om, hvordan du får dine gratis penge til at spille poker for i denne artikel!

Få EUR 10 til at spille gratis poker for på Unibet Poker!

Gratis Poker Penge på Unibet Poker

Uanset om du er en erfaren pro eller en sulten nybegynder, vil Fast Poker tilbyde dig en pokeroplevelse, som almindelige online pokerspil simpelthen ikke kanmatche. Unibet Fast Poker vil få din puls op på ingen tid!

Sådan får du EUR 10 GRATIS til at spille poker med

Opret dit pokeralias nu, og du vil få en gratis bonus på EUR 10 for at begynde at spille! Bare download Fast Poker klienten og oprette dit Fast Poker alias. EUR 10 gratis bonus penge vil være på din konto klar til at spille! Men vær hurtigt, for dette tilbud er kun tilgængeligt for de første 4000 Unibet spillere, der laver et Fast Poker alias.

Få EUR 10 til at spille gratis poker for på Unibet Poker!

Din primære Unibet-konto er din e-wallet for Fast Poker, og du skal have et mindstebeløb på 1 eurocent heri for at modtage denne bonus. Hvis du raker EUR 10 inden for 60 dage efter tilmelding, vil din bonus penge blive til rigtige penge. Du kan tjekke din bonusbalance ved at klikke på procentsymbolet (%) i klienten.

For at begynde at spille skal du vælge den type spil, du ønsker at spille, vælge en spiller pool, og du vil straks blive givet din første hånd. Du kan nu fold'e den og modtage nye kort på et nyt bord med det samme.

Vilkår og betingelser for EUR 10 Gratis Start Bonus

Kun de første 4000 Unibet spillere, der opretter et Fast Poker-alias, vil modtage denne bonus. Kun spillere med midler på deres primære Unibet wallet (ikke poker wallet) vil blive tildelt en bonus, men du skal altså blot have 1 eurocent. Der er højst en gratis poker bonus pr. person, og denne bonus kan ikke overføres eller konverteres på nogen måde, undtagen når dette er angivet. Når du spiller, vil penge blive brugt før bonuspenge. Poker bonuspenge kan ikke trækkes ud, før gennemspilningskravene er opfyldt.

Spil gratis poker på Unibet Poker!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.