Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | Reklame | 18+
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Spil på Betsson Poker

Ud over Betsson Pokers FEM forskellige velkomstbonusser – hvor du kan vælge pokerbonusser, der er tilpasset forskellige spillertyper og spille med gratis penge – er der også lige nu et meget interessant pokertilbud på Betsson Poker for eksisterende pokerspillere. Foretag et nyt indskud og deltag i en af deres $5,000 freerolls. Foretag et indskud til Betsson Poker mellem den 15. september og den 15. oktober, og du modtager automatisk en turneringsbillet til at deltage i en af disse freerolls. I denne artikel kan du læse nærmere om, hvordan du deltager i disse freerolls, og mere om Betssons poker room!

Spil på Betsson Poker og vær med i en række spændende freerolls!

Betsson Poker udbyder poker freerolls til en værdi af $20.000

Hvordan er du med i Betsson Pokers tilbud til eksisterende spillere? Det er ganske enkelt. Lav en indbetaling og deltag i en af Betsson Pokers $5,000 freerolls mellem den 15. september og den 15. oktober 2012, og du modtager automatisk en turneringsbillet til at deltage i en af disse freerolls.  Foretag dit indskud nu, og vælg mellem de følgende poker freerolls:

25. september 2012 kl. 20:00 CET afholdes en $5,000 Weekly Freeroll
2. oktober 2012 kl. 20:00 CET afholdes en $5,000 Weekly Freeroll
9. oktober 2012 kl. 20:00 CET afholdes en $5,000 Weekly Freeroll
16. oktober 2012 kl. 20:00 CET afholdes $5,000 Weekly Freeroll

Få del i $20,000 med kun et enkelt indskud på Betsson Poker!

Regler og vilkår for Betsson Poker freerolls

Der gælder naturligvis visse regler og vilkår for dette tilbud, der kun er gyldigt for Betsson Poker spillere. For at være berettiget til en freeroll turneringsbillet skal du have foretaget et indskud til poker roomet mellem den 15. september kl. 00:00 CET og den 15. oktober kl. 23:59 CET 2012. Berettigede spillere modtager deres turneringsbillet dagen, inden turneringen spilles. Du kan kun modtage én billet, også selvom de foretager flere indskud i kvalifikationsperioden. Berettigede spillere kan registrere i en turnering efter eget valg. Det er alene spillerens ansvar at logge ind og bruge billetten til at registrere sig til turneringen med tid nok til at kunne spille, og ubrugte billetter refunderes ikke. Betsson forbeholder sig dog retten til af aflyse/ændre dette tilbud til hver en tid og uden yderligere varsel.

Få del i $20,000 med kun et enkelt indskud på Betsson Poker!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.
%d bloggers like this: